luni, 10 iunie 2013

BENEFICIILE FRUCTULUI DE SCHISANDRA

Beneficiile fructului cu cinci gusturi-bun pentru sanatatea dumneavoastra!
Fiind un fruct foarte bogat in vitamine si antioxidanti,Schisandra este  foarte bun pentru intarirea sistemului imunitar.
Acest fruct este foarte bun pentru persoanele care au probleme cu circulatia,este recomandata mai ales persoanelor care au o circulatie proasta in extremitati, contribuie si la reducerea colesterolului si la scaderea si reglarea tensiunii arteriale.
Schisandra este foarte buna pentru femeile care sufera de dereglare menstruala,poate preveni cancerul de col uterin, iar ceaiul de schisandra este   bun pentru femeile aflate la manstruatie. reducand valurile de caldura si dand  o stare de calm.
Este cunoscuta si ca planta a puterii si chefului de iubire,deoarece este un aliat bun al barbatilor cu probleme de potenta, actionand atat la nivelul pshihic cat si la cel emotional, toate acestea contribuind la o viata sexuala mai buna, prevenind in acelasi timp si cancerul de prostata precum si alte boli renale.

Nici un organ al corpului nu este supus atator reactii chimice precum ficatuol, consumand Schisandra veti avea un ficat mai sanatos si un organism detoxifiat in mod natural, vara medicamente si  substante chimice.
Este un detoxifianst natural foarte bun pentru cei care sufera de boli cronice si un bun aliat al consumatorilor de alcool si droguri ajunsi in faza de detoxifiere.

Planta calmant-Schisandra
Este buna pentru persoanele care sufera de proboleme ale sistemului nervos,actionand la nivelul sistemului nervos central si dand o stare de calm.
Schisandra actioneaza ca o protectie a organismului in cazur anumitor medicamente care se prescriu pentru Alzheimer sau pentru Parkinson, luata in combinatie cu medicamentele  ajuta la un efect mai bun al acestora si in acelasi timp protejeaza ficatul.
Este de altfel foarte buna si pentru diabetici, astmatici, gastrita, bolnavii de cancer, deoarece in toate aceste cazuri este nevoie de un sange cat mai curat, iar schisandra  fiind bogata in antioxidanti si vitamine este denumita si Planta purificatoare a sangelui.
Persoanele infestate cu virusul HIV pot gasi in Schisandra un intaritor natural al sistemului imunitar, ajutand la o regenerare mai rapida a sangelui.

Acest fruct este un remediu natural al tuturor bolilor, in China find cunoscut de sute de ani, poate ajunge acum si la dumneavoastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu